Kør glad på værkstedet!

Leif Thygesen Biler udfordrer nu myten om, at de autoriserede værksteder er dyrere, ganske enkelt ved at matche tilbuddet, som kunden har indhentet. SEATs prisgaranti på værkstedsarbejde og service, giver flere kundefordele, for udover sikkerhed for kvalitetsarbejde udført af vores specialiserede teknikere, giver det også et stempel i servicehæftet, fra autoriseret forhandler, som er med til at øge bilens brugtvognsværdi.

Vi har været autoriseret SEAT forhandler i snart 35 år, hvilket gør os til Danmarks ældste SEAT forhandler. Vi har derfor en stor erfaring inde for SEAT og kan derfor give den rigtige service, reparation og vejledning til netop din bil.

Leif Thygesen Biler modtager kontinuerligt opdateringer til alle bilmodeller direkte fra SEAT fabrikken i Barcelona og er dermed altid bedst muligt klædt på til, hvad der skal udføres ved et eftersyn, hvilke reservedele der skal anvendes, og hvordan bilen bedst muligt vedligeholdes efter fabrikkens forskrifter.

- Når bilen altid er serviceret efter SEAT fabrikkens forskrifter, skal man ikke selv dokumentere, at der er brugt rigtige reservedele, og at reparationen er udført korrekt.

Hos Leif Thygesen Biler har vi mulighed for at opdatere din bil med den nyeste software, så din bil altid har den nyeste opdatering.

Ved værkstedsbesøg tjekker vi altid om der skulle være aktioner på din bil, og informere dig om det så aktionen kan blive lavet.

Følgende kriterier skal være opfyldt for prisgaranti:

  • Du skal fremvise et skriftligt tilbud fra et andet værksted på det pågældende stykke arbejde
  • Det indhentede tilbud på serviceeftersyn/reparation skal være på samme serviceeftersyn og have samme inspektionspunkter og indhold jævnfør bilens serviceplan/reparationsvejledning, som ved udførelsen på et autoriseret værksted.
  • Tilbuddet må maksimalt være 14 dage gammelt.
  • Tilbuddet skal indeholde alle reservedele og væsker/smøremidler i henhold til aktuel serviceplan/reparationsvejledning for bilen og være af samme specifikationer som originale reservedele og anbefalede væsker/smøremidler til pågældende bilmærke og model.
  • SEAT forpligter sig ikke til at udbetale differencen, hvis tilbuddet er indhentet ved et andet værksted, EFTER serviceeftersynet er udført hos SEAT.
  • Tilbuddet skal være fra et autoværksted inden for en radius af 20 km.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til autoriseret SEAT service med prisgaranti. Book tid til service